torsdag 5. september 2013

Til et hemmelig sted – vasen?

Vi, Rompetrollene, gjør oss klare for å gå på skogstur, på med støvler, jakker og gule vester. Hvor skal vi i dag da mon tro? De voksne snakker om en ”vasen” så vi tror det kan være et hemmelig sted…Det er ikke alltid like lett å skjønne helt sånne rare ord, for hva er en Oase, som det er de voksne snakker om – Oasen som er den nye uteplassen vår. Men vi kom fram og vi syntes det var kjempefint der. 

Da vi nesten var fremme var det mange ting som lå i grøftekanten og det var sitteunderlag, bøtter og sånt som skulle til Oasen, så da hjalp vi til med å bære det dit.Vi lekte og plukket blåbær, hjalp vi voksne med å lage trågjerde, bar stein til bålplassen og hoppet fra den store steinen – det var skikkelig moro!

Se! Så stor blåbær
Vi fant æljebæsj også, men den var gammel og tørr
Men alle de bitte små myggene (les:knott) de ville bare være inni ørene våre og i håret vårt, slik at vi begynte å klø – så vi gikk oss en liten tur før maten og utforsket området rundt. Vi fant en kjempediger hoppestein, hakkespettkongler, en bekk og gær-digre blåbær. Det var godt å løpe for da løp vi ifra de bitte små myggene.

Vi løper fra myggene

Oj, se her er det en liten bekk

Hakkespettkongle
Vi gikk tilbake mot barnehagen, og da så vi en hest som løp kjempefort rundt og rundt på et jorde og han mannen som eide hesten satt i en vogn bak.
Vi gikk ikke inn i barnehagen og spiste maten vår, men vi hadde piknik på gressplenen ved siden av verkstedet – maten smaker ekstra godt på piknik!

Piknik i gresset er moro!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar