mandag 23. september 2013

Foto-shoot i Sagerudskogen

Solsikker blant stubber og granlegger....

I dag har vi smilt så mye at vi nesten kan tro at det ikke går ann å smile så mye i løpet av en dag.... iallefall hvis du legger sammen alle smilene som alle barna og de voksne på Gråbein har gjort i dag!

Vi har nemlig tatt barnehagebilder når vi var på mandagstur i dag - oppe ved Annes plass-

Der har vi tatt gruppebilder og enkeltbilder, både med og uten blomst - og humla som fløy forbi oss oppe i skogen måtte ta en ekstra sving nedom blomsten vår - bare for å sjekke at den luktet riktig. For midt mellom granlegger og mosetuer sto det en vassekte solsikke!!!

Ør av forskrekkelse brummet den videre, sikk-sakk mellom buskene...

Vi syntes også at den luktet godt -solsikken
Vi har selvsagt lekt der også, og spist matpakkene våre, og lekt enda mer! Vi har fått ett og annet skrubbsår, et stikk av knotten på øyelokket - DET klør!, vi har gjemt oss i skogen og skremt de voksne med å hoppe fram når de går forbi - de skvetter like mye HVER gang.

Vi har sunget blåbærtursang og om Napolion som over kjøkkenbenken dro... Funnet ut at ull er gull og utrolig varmt og godt når sola skinner fra en blå septemberhimmel og vi har hørt noe som tutet leeeeenge nede på Kirkenær - vi lurer litt på hva det var. Og vi har speidet mot den blå himmelen og sett etter et og annet fly og en og annen flygarmaskin som vi har hørt kjøre høyt høyt der oppe over oss.

Og foreldrene våre, de er nok litt spente på hvordan bildene ble - vi VET for vi har fått sett på hver og en fin gutt og fin jente som det har blitt tatt bilde av - vi må jo si om vi er fornøyd eller ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar