onsdag 4. september 2013

REVEBÆSJ MED TYTTEBÆR

FØRST GIKK VI TUR GJENNOM BERITSKOGEN FORDI VI SKULLE TIL SETERS OG GJØRE OSS FEITE. HA HA HA NÅ LURTE VI DERE, FOR VI SENIORENE SKULLE TIL OASEN.
OASEN ER DEN NYE UTEPLASSEN VÅR

VI HAR FÅTT EN NY TURVOGN TIL  ALT UTSTYRET, OG DA MÅ ALLE HJELPE TIL Å DRA OG SKYVE.LIKE VED OASEN SÅ STOPPA VI VED EI BJØRK, DET VAR ET MAGISK TRE FAKTISK. DET BLIR SPENNENDE, FOR ET SPESIELT MAGISK TRE KAN SIKKERT TRYLLE….LITT LENGER INN PÅ STIEN VAR DET NOEN SOM HADDE  BÆSJA HELE TYTTEBÆR, DET VAR LITT RART. DET VAR EN REV TROR VI – TENK Å BÆSJE MIDT PÅ STIEN.VI VAR GLADE FOR Å VÆRE FREMME, SLIK AT VI KUNNE LEKE.
JENTENE FIKK LOV TIL Å SAGE. VI GUTTA VI GRAVDE ETTER GULL.ETTER MAT HJALP VI TIL MED Å LAGE EN BÅLPLASS – OG FOR Å BÆRE BORT JORDA OG MOSEN, FOR DEN SKULLE VI IKKE HA DER, BRUKTE VI EN PRESSENING- DET VAR TUNGT SÅ ALLE MÅTTE HJELPE TIL.VI BAR STEINER TIL BÅLPLASSEN,
FOR Å HA UNDER BÅLPANNA
VI SKAL HA DER

ALLE HJALP TIL....
VI SPISTE MASSE BLÅBÆR BÅDE PÅ OASEN OG PÅ TUREN HJEM – DE BLÅBÆRENE VAR GÆRDIGRE. OG NÅ SER DET UT SOM OM ALLE SENIORENE HAR BRUKT LEPPESTIFT FOR VI ER LILLA PÅ LEPPEN VÅRE… (FNIS)

VI SÅ OGSÅ EN RØD BIL PÅ VEIEN HJEM- DET VAR MAMMAN TIL EN AV SENIORENE, SÅ DA VI TIL HENNE!


VI GLEMTE HAKKA, SÅ DEN HÅPER VI ROMPETROLLEN TAR MED SEG TILBAKE TIL BARNEHAGEN VÅR I MORGEN

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar