mandag 10. juni 2013

Seniortur oppover "fjellveggen"

Hver forsommer har vi som er seniorer  som tradisjon å være på klatretur. Da er vi med en mann som heter Rolf ut i skogen der han har en fjellvegg vi kan klatre opp, og de som vil de kan rapelere nedover også.

I år var det endelig vår tur - vi har sett seniorer årene før oss dra på klatring og komme tilbake, glade og fornøyde med masse spennende å fortelle.
Etter en kort biltur, en enda kortere gåtur i skogen var vi framme ved klatrefjellet... Oj, er det dit opp vi skal klarte - opp på toppen der?? KULT!!En og en klatrer, og vi andre venter spent på tur.
 Her er førstemann på vei opp, noen syntes det var greit å vente på tur - det var ikke skummelt, men greit å kunne se hvordan det skal gjøres.


Noen av oss klatret opp og rappelerte ned igjen, mens andre syntes det var mer enn nok å bare klatre opp. Det gikk en fin stid ned igjen, og den gikk forbi ei spennende hule.Oppover bærer det. Og det var så moro! Og av og til lønner det seg å være få seniorer - siden vi ikke var flere enn fem fikk alle lov til å klatre to ganger!Vi hadde med matpakker som vi koste oss med før vi gikk ned igjen til bilene. Tilbake i barnehagen var det vår tur til å fortelle om årets klatreopplevelse.... de som blir seniorer når vi begynner på skolen kan bare begynne å glede seg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar