onsdag 12. juni 2013

Posten skal fram

Vi har postkasse vår på det store postkassestativet som står oppe ved veien. Der henger det mange postkasser, og en av dem står det Tjura barnehage på.


Det er alltid morsomt å gå etter posten, for i postkassa til barnehagen er det nesten alltid post og gjerne flere ting slik at vi som går etter posten kan dele. Bare synd den er så liten, for ellers kunne vi ha tittet oppi på likt, om den var så stor så vi fikk plass ved siden av hverandre.


Når posten er delt likt, slik at alle har like mange, om vi klarer det. Ja for av og til kommer det slik at noen kan få tre og noen bare to - det kommer jo ikke alltid like mange poster i postkassa vår. Men altså, når posten er delt og vi er på vei ned i barnehagen så kan vi ikke løpe, for tenk om vi detter. Vi bruker nemlig å løpe nedover veien til barnehagen, mot porten skjønner du. Men om vi gjør det nå som vi bærer på posten så kan vi miste post, og det er litt dumt. For kanskje det er superviktig post som kommer. Og tenk om vi faller, da kan både posten og vi få skrubb, så det lureste er å gå. Og å holde et godt tak rundt posten.


All posten som kommer skal aller først inn til Karin som jobber på datamaskinen sin inne på kontoret. Det er hun som vet hvor all posten skal. Av og til så er hun på sånne møter og slik, da bruker vi å legge posten på stolen hennes eller på pulten, slik at ser den neste gang hun kommer inn på kontoret.


Hun er nok veldig glad i post, for hun smiler og ler litt når vi kommer og har alltid tid til å snakke med oss når vi kommer med posten! Og da er det jo fint at vi har delt slik at alle har litt post hver å gi henne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar