onsdag 8. juni 2011

Trollbrygg og røyk


"Da får gå som det går, da blir det som det blir"... trollene sang og danset

 "Det får gå som det går, da blir det som det blir", med denne sangen avsluttet 3. trinn ved Grue barne og ungdomskole sin forestilling "Trollbrygg". Og vi kan bare si at det var kjempefint og at det gikk gær bra!!!

Vi i barnehagen var invitert på teater, og det synes vi altid er kjempekoselig å bli, så vi dro avgårde vi. 3. trinn har jobbet med tema troll, norske folkeeventyr og musikk i hele vinter. Vi var å så en forestilling i vinter også, den var kjempebra, men i dag var det enda bedre!

Bare det å komme i kinosalen og at de slokket nesten alt lyset var spennende for noen, og da de testet røykmaskinen, ja da hadde vi nesten ikke trengt noe mer.... Da ble det masse undringe blandt maurene på venster rad. Hvor kom den fra, røyken og hvorfor  hadde de det i dag, vi skulle jo se troll. De voksne forklarte og pekte og vi ble enige om at det nok ble akkurat passe skummelt når trollene også kom inn i røyken.

Trollene med "elven som bruser"

Og det ble det. Når alle trollene kom masjerende inn langs sidegangene var vi så klare for forestilling. Og som en av de minste sa etter forestillingen, det var jo ikke ekte troll da, men troll som var mennesker. Og da var det ikke det minste skummelt.

Og det ble skikkelig kult altså. De hadde talekor, de danset og de sang. De fortalte om da en av tippoldefaren til det ene trollet kappåt med Askeladden.... hvordan det gikk? Kanskje ikke helt som vi trodde, men vi røper ingen ting her... Og så hadde de et eget trollband som spilte, det og var også skikkelig kult. Det var nok mer enn et barnehagebarn som skulle ha prøvd det trommesettet bla.

De avsluttet med en skikkelig stilig trolldans.
 Og vips så var det over, og vi kan ikke noe annet enn å si TUSEN TAKK for invitasjonen!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar