fredag 10. juni 2011

Skal vi skrive SÅ mange tall???

Vi seniorene er i gang med en av våres viktigste oppgave før sommerfesten. Vi skal nemlig lage lodd til loddsalget på sommerfesten. Og da er nå tradisjonen engang slik i barenhagen vår at vi lager årer og har tall fra 1- 100 på de, fem og fem lodd på hver åre.

Her er vi i gang med tallene

Og det tar jo litt tid da, for noen av oss.... Noen synes dette går kjempefint og vi kunne sikkert ha hatt lodd helt til 1000 millioner altså. Mens andre synes at 2 tallet er skikkelig vanskelig å få til å ligne på et 2 tall, og 5 tallet tar seg best ut oppned og bak fram.

Nå nærmer jeg meg slutten...
To ark med ruter trenger vi for å få tall nok og det er masse altså. Enkelte av oss synes det er best å stå ved siden av bordet å skrive fra 75 og oppover, da er det nemlig så mye spring i kroppen at den ikke klarer å sitte på stolen lenger. Men vi vil jo gjerne bli ferdig også da. Det er vel egentlig litt sånn at det er slitsomt på en morsom måte. Og nå gleder vi oss skikkelig til å selge disse loddene. Og vi har litt planer for hvordan vi skal gjøre det.... Så da håper vi alle tar med penger på sommerfesten slik at vi får solgt det vi har strevet sånn med.

PS! De voksne sier vi er skikkelig flinke da! Og foresten, så er vi ferdige med seniorboka vår også!! Så vi er klare for skolen vi altså....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar