mandag 18. mars 2013

Påske - om ei uke

Jul er jul og det er nesten ingen tid på året som har så mye forventning og spenning knyttet til seg.

Men nå er det snart påske - og vi i barnehagen vår skal ha fri hele påsken vi - og vi kjenner vi gleder oss til påsken også. Noen snakker om den gangen det var påske og mamma kom hjem fra jobb, også sa hun at hun hadde sett påskeharen! Og jammen hadde den ikke vært der å lagt masse egg. Påskeharer er ikke som andre harer de vist... Andre igjen husker at de har gått på ski også fikk de påskeegg etterpå.

I barnehage vår er det ikke mange påskeharer, men vi har en - på vinduet vårt. Det er noen av voksne som er så flinke til å tegne. De har pyntet litt på vinduene våre, slik at det fortsatt skal være litt påskepyntet når vi reiser hjem fra barnehagen på fredag og har med oss den flotte påskepynten vi har laget.


Vi gleder oss til denne uka her, for vi skal fortsatt trylle litt med gult og sånt til påske. Vi skal være masse ute, vi skal så karse, høre om da det var påske for første gang, synge påskesanger om kyllinger og påskemorgener og sånn og vi skal ha påskefrokost sammen med foreldrene våre....

.... en liten kylling i egget lå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar