mandag 11. mars 2013

Jeg kan! Med hele meg!! På Toddlerdagen.

Idag har vi som er født i det fantastisk flotte året 2010 vært på tur.
Tenk, vi blir jo 3 år i løpet av året - og det er så flott å få lov til å treffe de andre barna i de andre barnehagen som er like gamle som oss.Vi var på noe som de voksne sier er en Toddlerdag.... ja ja, vi har vært på tur i dag vi.

Og enda bedre enn bare tur, vi har fått ake i den stoooore bussen. Den som har kommet så mange ganger til barnehagen vår med andre barn. I dag var det endelig vår tur!! Vi var til og med innom en annen barnehage også, Solungen, og hentet noen barn der, før vi dro til barnehage på Namnå. Den heter Gromungen den. De har en egen gymsal i den barnehagen (for det var skole der før) og det var i den vi skulle være i dag.

Der hadde noen, sikkert de voksne, ordnet med ringer, matter, erteposer, baller, kjegler og ja de hadde til og med funnet fram den digre tjukkasen. En sånn som vi har i barnehagen vår, og den var like fin å hoppe på den som våres.

Ja så var vi i gang da, vi hoppet, stupte kråke, rullet, tumlet, klatret i ribbeveggen, kastet erteposer og baller og vi løp. Vi løp inne, for i en gymsal kan man løpe inne, for den har jo så stort gulv.

Og når man gjør så mye gøy sånn nesten på en gang, ja da kan vi fortelle deg at det var godt med ei matpause. Beina fikk hvile og kroppen fikk påfyll av mat. Ja også var vi klare igjen - til enda mer moro. Helt til de voksne sa at nå måtte vi nok reise tilbake til barnehagen vår på Tjura. Og det var nesten greit, for da skulle vi jo ut å ake buss igjen - den stoore bussen.

Vi tror nok de andre barna i barnehagen var bite lite granne misunnelige på oss da vi kom kjørende tilbake. For vi hadde jo både fått busset og lekt i en diger gymsal - mens de de hadde jo "bare" vært i barnehagen i dag de... Slik er det å være den som blir 3 år - den kan få bruke hele seg den på en egen 3-årings-dag - en Toddlerdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar