torsdag 7. mars 2013

Gråbeinfuglen og bussen

Har du sett Gråbeinfuglen?? Ikke det, kanskje du burde prøve deg en tur på "bussen" som går ifra stoppestedet inne i Gråbeinskogen og tar deg akkurat dit du vil - nesten iallefall. 

Seniorene har vært i Gråbeinskogen i dag, etter at vi hadde en økt med Yoga, og der lekte vi, balanserte vi og spiste mat - og vi laget Gråbeinfuglen.

Skal vi fortelle deg om bussen?? Det er den store balansestokken vi har i skogen - den fungerer fint til både buss og tog. Der satt vi på rekke og kjøret buss, vi byttet litt på å være buss sjåfør og tok de andre med til prompeland, Tyskland og Gran Canaria.

Vi har øvd oss på å balansere på den gule linene også. Og nå klarer vi å balansere fra den ene enden og over på den andre siden av lina, øvelse gjør mester!

Etter mat lekte vi litt til også forklarte vi de voksne hvordan en fugl ser ut, og de tegnet den på et stort ark. Så fant vi ulike ting ute i skogen som vi ville lime på fuglen og etter et godt samarbeid klarte vi å få til en skikkelig fin fugl - en gråbeinfugl.Samarbeid er viktig

Gråbeinfuglen
Da vi lette etter ting til fuglen fant vi tegninger i snøen, kanskje maurene hadde vært der?? Men nei, etter en rask titt i maurtua fant vi ut at maurene de sover fortsatt. Hmmm... kanskje fuglene hadde laget disse - men da måtte det jo være hakket der og det var det ikke. Da kunne den voksne fortelle at det var musa som hadde laget alle disse stiene. Og når vi så godt etter kunne vi se mange mange musetegninger på bakken i Gråbeinskogen.

Her har musa laget tegninger i snøenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar