tirsdag 12. mars 2013

Bjørnar fyller 30 år - på barnehagedagen


Det er barnehagedag i dag og vi skal ut å gå på ski og ake på akematter. Det gjør vi ganske så ofte, men i dag har vi eget Tjura VM igjen. Det skal vi skrive om litt seinere. Den største begivenheten så langt i dag er at Bjørnar er 30 år! Mulig endel foreldre har fått med seg plakater og ulike "reklame" for dagen rundt omkring i kommunen vår. Det har Bjørnar så absolutt fortjent for han er  en skøyer og en humørspreder. De voksne har vært litt rare, fordi barna har jo ikke fått være med på å lage plakater.... Det er fordi Bjørnar liksom er alle steder, han har slikt hode med øyne i nakken og på siden, i tillegg så må han høre veldig godt. Han får med seg nesten alt han.....


De voksne var veldig glade for tilslutt hadde de klart å ordne litt, utrolig praktisk at styreren trenger litt hjelp på kontoret innimellom....  Men SÅ fikk barna være med, og de er jo det som er ekstra moro: Bjørnar måtte på et lite pedleder møte før vi skulle ut på tur. (lurt av ......)
De aller fleste barna var malt med flagg på det ene kinnet og forbokstaven i navnet sitt på det andre. De hadde fått utdelt musikk instrument og da pedledermøtet startet kom alle barn og de voksne inn på møterommet og sang "Hurra for deg"  og "Happy Birthday to you".
Det ble veldig trangt på det rommet, men tro vi koste oss og Bjørnar ble kjempeglad: Det så vi!

GRATULERER MED DAGEN FRA SMÅ OG STOR I TJURA BARNEHAGE -
VI ER UTROLIG GLAD I DEG BJØRNAR :O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar