torsdag 19. desember 2013

Nissemarsj med nye nisseluer

I dag har vi hatt nissefest i barnehagen vår.

Etterhvert som vi barna kom inn døra i barnehagen ble det flere og flere nissejenter og nissegutter inne, kledd i røde klær og nisseluer. Etter frokost kledde vi på oss og gikk ut for å leke i sandkassa. Og tenk, i dag gikk vi ut mens det fortsatt var natta - det var jo litt mørkt ute jo!

Snart ble det litt lysere og vi kunne se at det var masse små bekker i sandkassa. Snøen smelter og der det er is på bakken blir det bekker.

Snart var alle ute og påkledd, Knertenbarna var klare i vogner (det var litt glatt for de i dag) og vi stilte opp på rekke for å gå Nissemarsj. Alle fikk egne nissemarsjluer også gikk vi avsted.


Vi sang på låven sitter nissen mens vi gikk avgårde.

Vi gikk opp til Berit og sang på låven sitter nissen og musevisa til henne. Det syntes hun var veldig koselig! Og tenk, hun hadde SNØ hun, og vi lånte den og laget snøengler.


Etterpå gikk vi tilbake til barnehagen og lekte enda mer ute - helt til det var tid for mat! Og i dag var det nissegrøt med mandel oppi. Vi spiste i stor spenning. HVEM var den heldige vinneren av årets marsipangris??!!?



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar