torsdag 12. desember 2013

Hurra for traktormannen med ved!

Her var det ikke igjen mange vedtreene......
Tidligere i høst var det nesten helt tomt for ved i Grillhytta. Det var kun noen få bjørkevedtre igjen innert i kroken....... Da måtte vi finne en løsning på hvordan vi skulle få ved dit, slik at vi kan kose oss i varmen rundt bålet i vinter. Det finnes flere fine grunner til at vi kan gjøre det nå, det å kose oss rundt et godt og varmt bål, både i grillhytta, i skogen og i gamma våres.

Tidligere i høst så snakket vi med pappa`n til Aksel i barnehagen, for han har kjempemasse ved, for han selger ved. Vi spurte om han kunne ordne litt ved til oss, for vi må jo kjøpe ved noe sted og da kan vi jo gjøre det av noen som er pappa i barnehagen tenkte vi da.

Og han er så snill, for han kunne ordne ved til oss, både i sekkepall og i småsekker! Så da ble vi glade - særlig de voksne for det var nå de som ordnet med å avtale å sånn.

Men gleden for oss barna ble veldig stor den dagen veden ble levert! Da kom det nemlig en blid traktormann i en traktor med henger og kjørte fram og tilbake utenfor de store vinduene våre. Han hadde med flere paller med ved og måtte kjøre fram og tilbake og hit og dit. Han var forresten flink til å rygge også! Vi fulgte med inne fra barnehagen vår, og når han skulle dra vinket vi til hverandre - traktormannen og gråbeinbarn.

Nå som veden var ved barnehagen var det seniorene som hadde den store jobben med å bære den inn i Grillhytta og stable den fint. Men jobben ble ikke så stor, for vi er mange seniorer og dessuten er vi akkurat det - seniorer og da går det fort å stable opp litt ved altså....

Den store veddugnaden:

Vi klarer å bære med enn ett vedtre, vi som er seniorer

Også kan vi stable den fint også, slik at det blir plass til mye ved!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar