torsdag 17. oktober 2013

De venter bare på mat

Tenk, på onsdag snødde det!!
Det kom hvite små snøfjoner ut av skyene som var over den røde barnehagen vår på Tjura. Hvilken glede - da er ikke vinteren SÅÅ langt unna. Og vi gleder oss litt til det blir vinter og vi kan ake fra haugen, gå på ski og lage snømenn.

Seniorene hadde uteliv og vi lekte i barnehagen vår da vi oppdaget dette hvite som kom dalende ned ifra skyene. Vi lekte der fordi vi skulle spise lunsj i grillhytta. Ute var det friskt og godt og da var det ekstra godt å komme inn i hytta der bålet brant på peisen.

Man blir så utrolig sulten av å leke slik ute i frisk høstluft. Kjempesultne, så det ble ikke igjen så mye som en brødsmule når vi var ferdige med å spise og gode og mette.

Etter maten gikk vi på tur. Vi gikk innom endene og hilse på de - men de hadde ikke noe annet enn klagende gakking å si oss. "De venter bare på mat de" sa en av jentene.



"Vi tør ikke gå i skogen i dag, for der er det jegere som skuter" sa et av barna. Vi snakket litt om elgjakt og om elgen og rådyret, før vi la vi turen innom Tjuraskolen. Der er det ingen jegere men "sjørøverskuta" ventet på oss og vi tok en tur på de sju hav - eller iallefall til sjørøverland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar