torsdag 7. februar 2013

Yoga

I dag har seniorene fått tilbud om yoga! Det var nok litt artig :-).  Først satt alle seg ned på mattene med beina foran seg, det het Lotus-stilling. Nesten som en vannlilje og det visste enkelte av seniorene at de lå på vannet. Det var tent levenende lys og det ble spilt musikk på cd spilleren.
Barna fikk beskjed om at det nå skulle være stille, vi skulle ha lukket munn og puste gjennom nesa, da er det ikke lett å prate altså! Vi hilste på hverandre og det het noe rart, "Namaste". Enkelte av barna visste at slik gjorde man i India.
Alle var barbeint, det var litt rart slik på vinteren. Det var allikevel varmt og godt. Alle satt og stod på myke matter.
Vi hører om "Sommerfuglen" som ville ut å reise. Først skulle den sitte på nesen og den måtte vi følge med på. Så begynner reisen til Afrika. Vi reiser avgårde og etter en stund så lander vi. Sommerfuglen setter seg på en kokosnøtt, men den faller ned. Hvor ble det av sommerfuglen? Den ønsker seg en venn og den finner apekatten. Etter en stund finner sommerfuglen en kobraslange og så møter den Tigeren og Løven. Den møter også på en hund. Når vi møtte alle dyrene så gjorde vi ulike bevegelser og sto i forskjellige stillinger. Når vi var løver fikk vi lov å brøle høyt og ha tunga ut av munnen...... Det var utrolig morsomt!!!!  Til slutt må sommerfuglen hvile.... (avspenning) Da ligger vi på stranda og hører på bølgene. Da skulle vi tenke oss at vi hørte på bølgene og så for oss sommerfuglen som fløyt inn i skogen blant trær og blomste.Det var litt slitsom, og litt morsomt og litt rart. Når vi hadde avslapping ble vi både trøtte og slappe
alle sammen .....zzzzzzz

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar