mandag 11. februar 2013

Rosa prikker og lego

Hvilken herlig mandag!! Ute dalte det små lette snøfnugg fra himmelen og temperaturen var akkurat passe.Alt lå til rette for en fin fin ute mandag i barnehagenen vår.

Ja noen av oss var der og lekte - ute altså. Vi akte på matter i fra haugen, men etterhvert ble det så glatt at det var vanskelig å komme seg opp. Da lekte vi i snøen og noen av oss husket på domp-huska. Vi gikk inn for å spise maten vår og de som skulle sove fikk seg en ny tur ut, denne gangen i vognen. Utrolig hvor godt det er å sove formiddagsduppen sin utendørs! Vi som ikke sover formiddagsdupp - vi gikk på seniorrommet og bygget med lego! Det var morosamt det!!

Og noen av oss gikk på tur! Skikkelig langtur ble det, for vi gikk rosaløypa til postkassa, og der skrev vi navnene våre i boka og tok os en pause. På veien dit så vi etter rosa prikker og vi undersøke hvilke trær som er levende, har de nåler på greinene sine og er de grønne?? Og hvilke trær har mistet alle nålene og bare står der, litt sånn døde?? Spennende - og da går turen mye mye fortere også.

Da vi hadde hvilt oss, gikk vi til vi endte opp på "Tjuraveien" også sang vi av full hals hele veien tilbake til barnehagen "Napolion med sin hær". Strålende fornøyd med en herlig utedag der snøen dalte sakte og forsiktig ned fra skyene...

Rosa prikker på trærne er det spennende å lete etter.
Bildet er i fra da vi gikk turen i høst - for her mangler jo snøen...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar