mandag 11. februar 2013

Du kjære lille grillhytte....

Tomt, iallefall nesten tomt- det var statusen på vedbeholdningen i vår kjære grillhytta sånn i slutten av januar. Og det er da ikke SÅÅÅÅ lenge siden vi seniorene stablet ved så vi ble både "varme og slitne" i armene våre.... Nå, ja kanskje ikke så slitne da, men vi syntes det var masse ved som skulle inn i grillhytta og vi husker det godt - da den store pallen med ved kom sist. 

Men tomt er tomt, og vi måtte "bestille" mer ved..... noe vi fikk denne gangen også - vi er så heldige. Tenk at noen er så snille så de gir oss sånn fin fin bjørkeved så vi kan fyre og kose oss inni grillhytta på kalde dager. Nå håper vi på mange koselige stunder inni hytta med god mat i koppene og etterhvert som det blir "spisetemperatur" ute så skal vi ta med oss ved ut og lage bål både i skogen og i akebakken (om snøen holder seg)

Og gjett hvem som brettet opp ermene, eller iallefall fant fram både muskler og arbeidslyst, og sørget for at alle veden ligger pent stablet inne i grillhytta vår?? Jepp, det var vi seniorene vi!! Og på torsdag skal vi teste den ut - for da er det seniorklubb med uteliv!


Så da sier vi bare: TUSEN TAKK for den fine bjørkeveden!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar