mandag 16. april 2012

Mandag = turdag

Mandag er turdag i barnehagen vår og i dag intet unntak!

Noen av oss barna på Gråbein, og selvsagt noen voksne, gikk tidlig ut på tur. Vii gikk oppover mot Tysjøen. Vi gikk to og to sammen og holdt hverandre i hånda, også øvde vi på å gå på riktig side av veien. Det er viktig å kunne det, for da blir det mye enklere både for oss som går og de som kjører bil å ferdes langs veien.

Litt oppi veien fant vi en sti som vi fulgte litt, og der fant vi jammen en kjempefin plass å raste på. Vi lekte litt, men så kjente vi at magene våre ville ha mat og vi fant fram matpakkene våre. Uten mat og drikke duger heltene ikke som kjent. Etter å ha sittet stille en stund, ble vi litt kalde, så da var det på tide å røre litt på seg igjen. Vi gikk på oppdagelsesferd på nye stier og fant både skjeggete busker, maur og elgebæsj. Og plutselig var vi ved enda en fin plass - og dit skal vi neste gang vi skal på tur oppover veien her.

Den andre gruppa med barn og voksne ifra Gråbein lekte inne til matpakka var spist i dag. Så gikk vi på skogstur til "den åpne plassen". Der lekte vi på steinskuta vår- den er en strålende Sorte Dame hver gang! Vi lekte gjemsel og hadde konglekonkurranse - hvem kaster lengst i barnehage vår??

På turen hjem var det noen av oss som "gikk oss fast" i gjørma. Det har regnet litt i det siste og blitt litt bløtt og klinete enkelte steder- men  pytt pytt, alle mann kom seg velberget til barnehagen, så da er det jo ingen sak liksom :-)

Tur er alltid GØY!!
Dette er ikke i dag, men en annen gang vi gikk oppover mot Tysjøen

Og noen av seniorer har vært en liten tur og tittet litt nærmere på skolen - og vi gleder oss skikkelig mye til torsdag, for da er det første dagen vi skal besøke skolen og treffe fadderne våre!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar