tirsdag 7. februar 2012

"Mamma har sagt at jeg er en kanniball."

Utsagnet i overskriften kommer fra en av barnehagene treåringer og det har han gjentatt mange ganger i løpet av dagen, og forklaringen kommer lenger ned i teksten.

Vi har hatt karneval i barnehagen i dag og temaet har vært DYR, og alle barna hadde kledd seg ut. Noen i kjøpte dyredrakter og noen i mer selvlagede varianter. Og alle var de utrolig fine. Noe av de voksne hadde også kledd seg ut.

Hunden og Marihøna fargelegger "regnbueormer"

Før samlingstund  og  lunsj ble det tid for både eventyrstund, formingsaktiviteter og musikkbarnehage, alt i små grupper med barn.

Koselig med jubileumseventyrstund i Grillhytta.

I samlingstunden fikk alle barna fortelle hvilke dyr de var og det var alt fra katter, hunder, marihøner og "kjinnemor" (edderkopp) til løver, sebrarer, ape og en leopard! Også var det han som var kanniball da. De voksne prøvde seg forsiktig med at kanskje du er en katt eller pingvin eller ett eller annet anet dyr, men poden var fast bestemt på hva han var. De voksne ymtet frampå med at kanskje mor har sagt at du skal være en katt på karenvalet i barnehagen, og han kunne da bekrefte at; " Ja det er det mamma har sagt, at jeg skal være i kanniball!"

Så var det tid for lunsj og vi fikk brukt for pengene vi laget i går. Med de kunne vi kjøpe pølser i lompe av Grisen i pølsekiosken.


Også var det tid for å prøve å slå "katta ut av sekken" Og vi slo og vi slo....


Sauen prøvde og Tussi prøvde.....

Og alle løvene som var der prøvde også, vi slo og vi slo.....


Helt til det gikk hull på katten og godisen falt ned- også kunne vi kose oss med en liten sjokoladebit hver, før vi kledde på oss og gikk ut for å leke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar