torsdag 2. februar 2012

Glatt is

Vi seniorene har hatt sin årlige tur på skøyteisen og etter ønskeytringene å dømme i bilene hjem kan det nok være mulighet for flere turer om isen og været holder seg.


Klare for en skøyteøkt.

Når skøytene kom på var de ivrigste av oss kjappe ut på isen, og det å være ivrig betyr nødvendigvis ikke at vi hadde gått på skøyter før. Neida, her kastet vi oss ut på isen og gled bortover isen. En del knall og fall ble det, men snart var vi i full gang med å leke Sisten.

Full fart!

"Du har`n...."
Temperaturen ute i dag gjorde at vi etter en  god økt med føttene i skøytene kjente at tærne begynte å bli litt kalde, så vi skiftet til sko og dro tilbake til barnehagen for å spise lunsj.

Etter mat og drikke og litt refleksjoner over liv og død var det lyd som sto på planen. Og vi fikk også se og lære litt om lyd som dytter lufta bortover for å kunne flytte seg, vi fikk se en tegning av øret, og den synes vi så litt rar ut. Rart å tenke på at vi har så mye rart inne i hodet vårt.


Med et boomp så slokte flasketrommen lyset, spennende å følge med.
Vi brukte lyd til å slokke lys, "hørte" med både hender og tenner og tilsist brukte vi en boksetelefon og snakket med hverandre - den ene på Gråbein og den andre bak døre inne på seniorrommet vårt. Spennende var det og litt rart alt dette her med lyd.


"Hallo, hallo, kan du høre meg?"

"Oj, det kommer jo lyd jo- Ja jeg kan høre deg"

Og mens vi fortsatt bare var seniorere inne brukte vi avdelingen vår som base for gjemsel, og vi fant sååå mange fine gjemmesteder. Rett som det var måtte den som sto og telte ty til "Gi et lite pip"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar