torsdag 9. februar 2012

Hipp hurra!!

I dag har hele barnehagen sitret av spenning. De voksne har pyntet, blåst ballonger - til barnas store glede. Hva skaper vel mer stemning enn ballonger?? De kan dyttes på og kaste i lufta og dunkes på andre og sparke og... ja vi vet ikke hva. ... Men vi liker iallefall ballonger veldig godt! Jo og det er blitt bakt boller


Og vi barna, vi har også vært litt spente, for i dag skulle vi feire bursdagen til barnehage og bursdag er alltid morsomt. Etter mat var vi ute å lekte og da gikk tida litt fortere, for vi ventet på at klokka skulle bli etter æftasmat slik at gjestene kunne komme i bursdagsselskap. For vi hadde invitert dem på kaker, kaffe og saft.

Og du og du så fine kaker vi har fått og de smakte kjempegodt!!!!

Her koser vi oss :-)

Sjokoladekake

Marsipankake med våre egne figurer og barnehagelogoen

Bløtkake, alle kakene fra vår lokale baker Evensen
 Og ingen bursdag uten gaver.... og hva ønsker en skikkelig barnslig 20 åring seg da??
Vi har da fått oss nye cd-spillere, og det trengte vi virkelig for de vi har er det dårlig lyd i. Så nå kan vi høre lydbøker og musikk og kanskje vi kan ha diskotek også!!


Sjekk den store Boom Blaster

Masse nydelige blomster har vi fått... her er en av dem
Nytt spill og ny bok,  og vi har lest i boka allerede
og gleder oss til å spille spillet.
Og vi har fått gavekort og penger slik at vi kan kjøpe det vi trenger - og det blir noe som vi barna ønsker oss.

Og nå, nå er vi glade og fornøyde og kjenner at vi er SÅ glade for at noen fant ut at de ville lage en egen barnehage på Tjura for 20 år siden!! Og vi vil nok fortelle mer om jubileet bare dagen og uka får synke litt inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar