søndag 12. februar 2012

Jubileumsuke på Knerten

Det har vært mye spennende som har skjedd i barnehagen vår den siste uka, og det har nok vært både moro, rart og spennende for en som bare er 2 år å følge med på alt som skjer.
Tirsdag var det karnaval med dyr som tema, og vi fant både løver, bjørner, marihøner og kattepuser inne på knerten. På Knerten hadde de også laget seg rytmeinstrumenter slik at de kunne holde takta i karnevalsdansen.
En liten marihønefrøken holder takten mens de andre danset rundt og rundt
Etter mat var det på tide og slå katta ut av sekken

Her er katten, klar for noen slag
Og her er bjørnen, løven og pingvinen - de utforsker hva innholdet i karnevalskatten var

Melkesjokolade jo!!!!!
På torsdag skulle vi pynte i barnehagen vår for da skulle vi jo ha bursdagsfeiring, og da trenger vi ballonger. Og ballonger det er utrolig moro!!!! De kan kastes opp i lufta og så daler de ned igjen. Og hvis vi  holder de i den ene enden kan vi vifte med dem, og det er ganske moro. Vi kan sparke dem og dytte dem og kaste de på de andre , uten at noen får vondt. Og av og til sprekker de - det smeller, og vi skvetter litt, men så kan vi le av det etterpå.

Ballonger er alltid moro
På ettermiddagen, etter at noen av oss hadde sovet og noen av oss hadde vært ute å lekt i snøen så feiret vi bursdag sammen med foreldre og noen besteforeldre. Det var stas. Det var kaker, STORE kaker og vi fikk noen gaver - akkurat slik en bursdag skal være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar