fredag 2. september 2011

Vi bobler litt over

Det nye barnehageåret har akkurat startet, men vi er i full aktivitet allerede. Ungene maler, klipper og limer, baker boller og rundstykker, besøker dyrene i nærmiljøet vårt,plukker bær, utforsker nye stier i skogen, leker i dukkekroken og graver i sandkassa.
Vi voksne lar oss begeister av barnas undring og aktiviteter. Herlige kommentarer blir sagt rundt matbordet, noen trenger litt ekstra trøst når mor eller far reiser og andre vil ha oss med på traktorlek eller for å se på maurne som kravler i skogen.

Og alt dette prøver vi å formidle litt av her på bloggen. Først og framst til dere foreldre i barnehagen, men vi synes også at det er hyggelig at andre kan lese om hva vi gjør i barnehagen vår. Noen har kanskje ei tante eller besteforeldre som bor langt borte, men som liker å følge med på hva poden gjør i barnehagen.

Ekstra stas synes vi det er når vi får kommentarer eller mailer om at noen som ikke har tilknytningtil barnehagen vår har funnet bloggen og liker det vi driver med. Det gir oss en ekstra piff til å fortsette å blogge fra barnehagehverdagen vår. Slik som i går, da fikk vi en telefon ganske langt nord i fra. Der er det ei hel høgskoleklasse som leser bloggen vår og nå lager en oppgave om oss! Det ble litt sånn wow og det gjør at vi bobler litt ekstra! (Og det forklarer hvorfor vi har over 100 treff enkelte dager på bloggen vår. Normalen ligger jo på 15-45, og det har vi vært strålende fornøyd med)

Takk for tilbakemeldingene og fortsatt god fornøyelse. Vi skal holde dere oppdatert utover høsten.... for vi har det jo "Moro ute. Moro inne. Moro overalt!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar