torsdag 12. mai 2011

Og alle ble vi blaute på beina!

Det hjelper ikke hvor mye vi synger hiv og hoi, blaute blir vi på beina når bekken renner opp i støvlene våre. Men det var da liksom ikke helt meningen at den skulle finne veien dit, men det blidde bare sånn. Regnbuksene som var godt trukket nedover støvlene var nok litt lekk gitt..... Kanskje ikke så rart siden vi plasket og hoppet litt i bekken før vi skulle gå hjem.

Hoppe ned i bekken, så opp igjen og vente på tur til neste hopp...

Men dagen startet med en gåtur til skytterhuset for oss Rompetrollene i Tjura barnehage. Og da vi igjen kunne se Tjuraåa viste vi at det ikke var langt igjen. I hånda haddde vi et skattekart, et selvtegnet sådan, og det viste oss at skatten var å finne på skytterhuset et sted. Mens vi gikk der fantaserte vi om at Kaptein Sabeltann kunne ha seilt skuta si oppover Tjura åa i ly av nattens mørke, eller kanskje Langemann hadde syklet til Tjura på sjørøversykkelen sin??

Vi stoppet og så på noen frosker i ei ferist, noen rompetroll i et froskeakvarie i en hage og ei rar maurtue i en trestokk.

Hallo frosken!
 Men skattejegere er utålmodige og turen gikk raskt videre. Når vi kom fram til skytterhuset var det på tide å ta fram skattekartet og ta en titt.

Se der, der er det et kryss, der er nok skatten gravd ned.

Ingen spade, ingen hindring, vi graver for hånd vi.


Oj, her er det noe....

En skattekiste var det, med gullpenger i, til alle skattejegere.
Vi tittet litt i vannet etter vanndyr, uten særlig hell. Dessuten var det aller mest morsomt å.....

Er det noe spennende i vannet tro?
PLASKE og SPRUTE!!


Så da er det kanskje ikke noe rart om vannet fant veien inn i støvlene våre....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar