onsdag 27. oktober 2010

De minste i grillhytta

For første gang skulle alle på Knerten grille pølser i Grillhytta samtidig! En herlig begivenhet der Knertenbarna flott sitter på reinsdyrskinn som ligger utover benkene. Barna har vært ute på formiddagen som vanlig. Det var artig å leke ute, så spennende med den hvite rimen som har lagt seg på gresset.  Med sine godt polstrede kropper, det vil si godt påkledd, sitter de der og finner raskt ut at reinsdyrskinn er glatt. Ingen tårer for det, det er jo bare å klatre opp igjen, kanskje med en liten dytt i baken. Faktisk er det litt moro, så det går an å prøve flere ganger. Ellers sitter de utrolig rolig. En av de voksne får en av sine vante latterkuler. Da er det moro å se de yngste som ler, en av barna gapskrattet og det ble en livlig god stemning rundt bålet. Snakk om å ha glede av fellesskapet!
Hva skjer der mon tro?
Det er en artig seanse når du skal spørre alle barna om kethup og sennep???  Klart de skal bestemme det selv, vi blir gode på å tyde kroppsspråk etterhvert. Noen av barna har jo akkurat fylt 1 år.

Snakk om å være i rett høyde, spennende!
Flott å kunne kose seg i Grillhytta denne oktoberdagen.  Det lukter litt røyk av dressen når vi kommer inn. Noen dresser har fått litt ketchup og sennep. Hva gjør vel det? De fleste barna skal nå ned i voksiposen for å ta en velfortjent hvil ute i vogna si. Der ligger de godt og varmt, noen med smokk, noen med koseklut, felles for de alle er at de er lett røde i kinna og at de sovner fort. Egentlig ligger de bare til "lading" for om 1-2 timer er det ut i den fine oktobersola igjen. Kanskje er det fremdeles rim på bakken da de våkner!

1 kommentar:

  1. Det er så gøy å lese historier fra barnas hverdag i barnehagen! Dere er så flinke til å finne på morsomme ting for de! Og så flinke til å beskrive ulike hendelser her! Håper mange leser disse innleggene!

    SvarSlett