tirsdag 5. oktober 2010

Bamser i lange baner...

I dag har vi hatt høstens bamsefest. Og det er alltid like stas å få lov til å både ha med bamsen sin og å leke med den i barnehagen!!  Ellers må jo de stakkars bamsene enten være hjemme eller ligge i hylla, og vi vil jo tro at det er kjedelig en hel dag. Selv for en søvnig lite tøybamse.

Og fest er fest, så vi har kost oss skikkelig i dag! Vi hadde hjemmelagde kjøttboller og stekte potetbåter til lunsj, de voksne stekte så masse at det ble helt tåkete på kjøkkenet.... Og det var så godt at det var ikke så mye som en brokkolydusk igjen.. Både små og store koste seg. Til dessert var det mere bamser, rettere sagt bamsemums og kims bamser med paprikasmak. Mmmmm det var SÅ digg.
Ellers en helt vanlig barnehagedag med innelek og utelek, klipping, liming, tegning, bygging, traktorkjøring, husking, fotball, soving og fotografering. Nå er alle gruppebilder og portrettbilder tatt og snart er alle søskenbilder også klare. Så over høstferien skulle alt være klart og dere vil få se resultatene. Gled dere foreldre, det er bare herlige unger på Tjura med et smil på lur...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar