fredag 29. november 2013

Veddugnad og fiskeburgere ved Oasen

På torsdag var det en spent gjeng med Seniorer som gikk av gårde mot Oasen. Vi var ikke så spente på selve Oasen, for der har vi vært mange ganger før - jo litt spente var vi jo på det magiske treet. For der kan jo alt skje! Vi husker det var kake der, ifra Trollmor. I dag hadde det fått skjegg, og vi er skråsikkre på at det har det ikke hatt før. Også hadde det vokst enda mer syntes vi, nå er det jo kjemtehøyt!
Men det var ikke det som var det mest spennende, for vi gledet oss bare SÅ mye til på kvelden. For da var det seniorovernatting i barnehagen! Tenk, vi skal sove i barnehagen!!!!

Da er det godt å være litt ute og leke - da går dagen litt fortere.

Vi er ivrige i tjenesten når vi skal hjelpe til,
og plutselig var all veden bært ned til Oasen.

Vi hadde med ved i sekkene våre og på tralla, og når vi kom fram hadde vi en liten dugnad sånn at veden kom på plass i vedstabbelen, og noe av veden blr brukt til å lage bål - for i dag var det fiskeburgere på brødskive som sto på menyen - mmmm, det smakte veldig godt!


Det ble tid til enda mer lek og moro etter maten. Noen av oss fortsatte å bygge på hytta vår


Og andre benyttet en av stokkene som lå der til å øve på balansen


Vi lærte litt om ekornet i dag, og fant ut at det måtte ha trevle dager. For det spiser frø fra 30 grankongler hver dag og det er ganske mange! Flere av oss har sett ekorn som hopper fra ett tre til ett annet oppe i lufta, det blir nesten som om det kan fly det. Det er litt rart å tenke på at ekornet er bedre til å klatre i trær enn til å løpe på bakken.....

Vi plukket grankvister på veien tilbake i barnehagen, for nå er det snart advent og vi har pyntet opp på gjerde med grankvister med sløyfe og røde perler på! Fint ble det, synes vi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar