torsdag 20. desember 2012

Så går vi rundt om hver eneste busk...

Rart dette der, hvordan vi barna "tolker" når de voksne synger julesanger som vi skal lære... og det er da så mange rare ord i disse julesangene også...I dag var vi seniorene på førjulsbesøk på biblioteket, og det ble en skikkelig finførjulsstund. Guro hadde med tverrfløyten sin og Paul Inge spilte gitar - og vi, vi gjettet på sanger, sang, nynnet og danset.Hårek var også med, og i dag hadde han tatt med seg kjæresten sin også! Og Hårek var litt små snufsete han, og det er han jo ikke alene om å være. Men vi skjønte det på en annen måte vi og spurte Hårek om det kanskje var mye støv på rommet hans..... Da nyser man jo også.... Kjæresten til Hårek var fin og hun sa at Hårek var veldig snill, og tenk... de satt der i bokhyllen og vi tror de nesten ble igjenglemt, men bare nesten. Heldigvis kom Paul Inge og hentet dem før han dro.

Vi sang mange forskjellige sanger og etter å ha sittet stille en stund var det godt å få synge noen sanger som krevde litt bevegelse. På låven sitter nissen startet vi med og vi kan si at det var fart på rottene som skottet rundt omkring. Vi var innom både klappeland, løpeland og hoppeland og så gikk vi rundt om ... og det er her det ikke er like lett - for noen av oss trodde det het "Så går vi rundt om hver eneste busk", men det var vist en einebærbusk som vi gikk rund.... Ja ja det er ikke lett det her altså.


Uten mat og drikke duger førjulsheltene ikke og se hva vi fikk servert til varm solbærtoddy - mmmmm, det smakte nesten enda bedre enn det ser ut. De elgene, det er knekkebrød og dere lurer.TUSEN TAKK til biblioteket som har invitert oss på besøk i høst og takk til de som har vært sammen med oss der, både Guro, Paul Inge og ikke minst Hårek.... Det har vært skikkelig stas!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar