tirsdag 18. desember 2012

Den store "snakkisen"... er det Lucia??

Den store "snakkisen" på Utdanningsforbundet i Hedmark sitt fylkesstyremøte på Skaslien torsdag den 13. desember var muligens Lucia. Ikke så rart kanskje, siden det var  Luciadagen.

Men om vi fra den lille røde barnehagen på Tjura har kunnet bidra til en snev av julestemning så blir vi glade, for det å spre glede gir glede.
Vi hadde "fått i oppdrag" å komme en tur innom møtet og synge Luciasangen, for styreren i den røde barneahagen vår hun sitter i fylkesstyre. Vi hadde bakt Lussekatter til dem også, slik at de fikk det til kaffen da de kom på møtet, er det Lucia, så er det Lucia.Og det var så koselig å komme dit! Både barn og voksne strålte litt ekstra, for det var så god stemning der. De reiste seg opp og var med og sang på Luciasangen og vi har hørt rykter om en og annen "litt-rørt-tåre" og "gode-minner-tårer" som måtte tørkes også... Og når vi først var kalt ut på sangoppdrag, sang vi et par ekstra nummer. Og det er nå ikke greit å være stjernegutt og synge Halling og klare å holde på stjernen - "Tjho" skal jo etterfølges av et armslag.... Og "en lang lang rekke med venner" er jo en sang vi alltid synger når vi opptrer.

Takk for at vi fikk komme og spre litt Luciaglede!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar