onsdag 24. oktober 2012

Unge kunstnere med plasterskrekk

I dag har vi som er Maur vært på tur i Gråbeinskogen, sammen med de eldste på Knerten. Og der er vi som svamper i forhold til at det er vann der... Vips så er vi ved bekken, og det fiskes, plaskes, sjekkes om det er krokodiller der og det kan vel hende en eller annen har plumpet i dag også. Godt vi har tørre sokker!


Vann er vann og utrolig moro!

Etter mye lek og moro - besøk av Kåre - det vil si at han kom opp fra sekken og var med og lekte litt. Skrukke var også en tur oppe, spiste noen blader og gikk å la seg ned i sekken igjen - han er SÅÅ trøtt. Men altså, før vi gikk tilbake til barnehagen og spiste lunsj så læret vi litt enkel førstehjelp. Så nå vet vi om vi brenner oss på fingeren noen gang, så kan vi holde hånda nedi kaldt vann. Og får vi flis i fingeren igjen, ja det har vi jo fått før også - da kan vi ta ut den med en pinsett, det er en lite tang nesten det.... Og får vi sår og det kommer blod, ja da setter vi bare på plaster. Men det er først når det kommer blod - vi kan ikke late som. Nei, her var det ikke snakk om å plaster sidemannen. Så de voksne måtte til pers og fram med late-som-sår på fingeren, og vi kunne plaster....


Eller, noen av oss syntes det var helt greit med plaster - men siden sidemannen ikke ville ha og heller ikke plaster, ja da gjorde vi det like godt selv


Men det viktigste med denne plastreringen og førstehjelpen - det er jo omsorgen. Passe på hverandre og spørre om det går bra når noen er lei seg eller har slått seg. DA blir alt mye bedre med en gang.

Vi spiste lunsj i Grillhytta, bålsvidde ostesmørbrød og etterpå lekte vi i sandkassa og vi malte høstbilder.
Vi tryllet med hsøten rett og slett og laget flotte høsttrær på arkene vi hadde hengt opp på gjerdet. Det var skikkelig moro å male ute og å gjøre det sammen!!

Se så flott det ble!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar