søndag 28. oktober 2012

Krokodiller og stor buss

Hva har en krokodille og små geitekillinger til felles med å være født i 2010??


Eller en stor mørk buss og ei ku?? For ikke å snakke om grisen....


Jo, alle har de fått være med på musikksamling i barnehagen vår. Ja ikke bussen da, den måtte vente utenfor. Men skal vi tro de som var så heldige denne gangen å få kjøre noen kilometer i fra nabobarnehagen
og hit til Tjura så var det skikkelig stas med bussturen.
Men vi syntes det var spennende å vente på de andre 2 åringene som kom på besøk.

Og vi satt helt musestille i over en halv time - det vil si, vi satt på rompa vår, men vi var med å sang og gjorde bevegelser til sangene. Og vi sang om kua som gir oss melk, krokodillen i badekaret, alle killebukkene som på haugen sprang og mange andre kjente og kjære sanger. Og vi fikk lov til å ønske oss sanger også, så det ble et par runder med Haba-haba og mikke mikke mus.


Guro som hadde musikksamlingen, hadde også en pose med mange rare ting oppi. Fra den fikk vi trekke en ting hver også sang vi en sang om det vi trakk opp fra posen. Da skulle vi egentlig ikke titte oppi, men det var utrolig fristende. Men flere av oss snudde oss bort og stakk hånda oppi posen. Men DA ble fristelsen for stor!! For det var jo så mye rart å ta på nedi der og vi måtte bare titte - bite lite granne.... Der var det krokodiller, spillemenn, kjerringa med staven, en bjørn, onkels gule bil med røde gummihjul.... Og vi sang og vi klappet og digget med hele kroppen. 
En herlig og god opplevelse sammen med de andre 2 åringene i fra de andre barnehagene i Grue 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar