onsdag 26. september 2012

Herlig regnværsdag

Maurene og noen fra Knerten har vært på plasketur i Gråbeinskogen på sin utelivsdag på onsdag.
Det startet med at det regnet nesten hele natten og iallefall hele morgenen. Så da vi skulle ut var det bare å sette på seg regntøy og gummistøvler. Også var vi klare for å gå bort til Gråbeinskogen vår.

Vi gikk på lang lang rekke

Der borte kan du tro det var vått og herlig. Det var mange flotte vanndammer og det var mye mer vann i krokodillebekken enn det bruker å være - helt perfekt for en fisketur.
Vanndammene var perfekte til å hoppe og sprette i og vi hoppet og spratt og neon av oss datt også - men det var bare moro.  Vi koset oss masse med vannet.

Og det var moro å fiske i bekken i dag, for når vi kastet pinner uti den, så fløt de rundt og det var lett å  fiske de opp igjen også. Og det var nesten litt skummelt å hoppe over... for i dag var det plumpedammer der.

Vann er gøy, men vi har også kjent hvor myk og våt mosen kan være når det regner. En av de voksne strøk den over kinnene våre, slik at vi fikk kjenne på den - og det kilte! Og etterpå gikk vi på oppdagelsesferd langs gjerdet og så på bildene av alle dyrene  som er hengt opp. Og vi kunne nesten alle - bare bever og grevling som vi ikke kunne!!

Snart tid for lunsj og vi tuslet bort i barnehagen igjen. Vi som går på Knerten gikk inn for å spise, for vi skulle sove en liten dupp etter mat. Mens vi maurene vi koste oss ute i sandkassa. Der var det også mange vanndammer og bekker. Vi spiste "Krokodillemat" i grillhytta og så var vi klare for nok en lekeøkt ute i sandkassa - med sand og vann!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar