onsdag 16. mai 2012

Hipp hipp hurra!

I dag er dagen før den store dagen... den dagen som er like fin som det å ha bursdag eller når det er julekvelden - nemlig 17. mai! Det er en herlig dag, og vi har gledet oss mange dager allerede. Men i dag er det 16. mai da, dagen før dagen altså.

For rompetrollene startet dagen ute med en sjekk i klartestammen i sandkassa vår. Der er det nemlig et ekorn som holder til, og vi er spente på om det kommer til å være små ekornbarn der i sommer.
Etterpå bar det over veien, til Gråbeinskogen. Vi saget noen bjørker ved lysledningen - der skal det ikke være trær alikevel. De bjørkene skulle vi bruke til å pynte ved porten inn til barnehagen. Vi hengte norske flagg vi hadde fargelagt på bjørkene. Det ble kjempefint.

Sage, og sage


Se så fint det ble
Etter litt saging, ble vi slitne i hånda, så da tok leken overhånd... vi fant en kjempefin klatrestein. Der lekte vi tigere helt til vi oppdaget en ny maurtue. Da måtte vi studere, lukte, kjenne og smake. Maur er spennende dyr. Det var sorte maur med vinger der også, det var nok guttemaurene som skulle ut å fly....

Maurtue                             studerende gutt helt ved siden av maurtua
Etter mat i lavvoen og enda mer lek var det på tide å gå tilbake i barnehagen. Der lekte vi og ventet på at foreldre og besteforeldre skulle komme på besøk. Vi hadde invitert de for at de skulle få være med på solsikkefesten vår. Vi hadde sådd solsikker som vi solgte, pengene skal vi gi til barn som ikke har det så godt som vi har det. Og vi øvet oss på å gå i 17. mai tog og vifte med flaggene og rope
HIPP, HIPP HURRA!!!!

Generalprøven gikk bra, vi gleder oss til i morgen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar