torsdag 6. oktober 2011

Elg og traktorpunktering

Ingen torsdag uten seniorklubb.... nesten iallefall...for neste uka har noen av oss høstferie. Men det er neste uke og ikke i dag. Vi har jobbet i seniorboka vår allerførst, før vi gikk ut i barnehagen for å leke litt. Noen av oss fyrte opp i grillhytta for det sto skogstaco på menyen.
Etter mat var det tid for en tur, og siden det er elgjakt gikk vi ned til Tjuraskolen. På veien dit hadde vi en natursti om elg. Hver av oss hadde en post hver og den som hadde det nr på posten som vi skulle lese bestemte når vi skulle stoppe å lese den. Vi kunne en del og lærte litt.

Her teller vi taggene på elgoksen sine horn

Vi ble overrasket av en skikkelig regnskur, nesten fra blå himmel. Men ingen av oss krymper av litt regn, men noen av oss ble litt våte i håret :-)


På nye stier i "Tjuraskoleskogen"

Vi gikk gjennom "Tjuraskoleskogen", det er en liten skogtapp midt mellom noen åkre som det garantert IKKE er elgjakt inni. Og vips var vi på Tjuraskolen og leken gikk lett. Noen var på campingtur med campingbilen sin, andre kjørte traktor og punkteret. Da kom det en redningstraktor med luft og drahjelp. Noen så på tv, noen plukket ospeløv og lekte at det var gule, grønne og røde kjærligheter på pinne og andre igjen de benyttet fotoapparatet og tok bilder fra denne turen også. Snart kommer det bilder som vi seniorene har tatt både her på bloggen og som fotoutstilling i barnehagen.

Universalsteinrøysa som inneholder både campingbil med campingplass,
tvrom, soverom,steinhoggeri, hundegård, kiosk, redningstraktorgarasje og mye mer

Vi rakk å titte litt på den gamle skolen som er på Tjura før en ny regnskur kom plaskende over jordet, denne også fra nesten helt blå himmel.... Her gikk ungene på Tjura på skolen før, og da slapp de å kjøre buss til Kirkenær. Men de måtte gå på utedo da, selv på vinteren.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar