fredag 18. mars 2011

"Det er kompisen til Snorkfrøken det"

Vi tror nok at tannpussen blir gjort ekstra grundig blandt skolestarterne i Grue nå om dagen. De har vært på teatertur og blitt påminnet at det finnes to festlige fyrer som liker seg bland loff og søtsaker om vi ikke er flittige nok med tannbørsten.
  
Det er viktig å huske belte, selv på busstur!
Den årlige teaterturen for skolestarterne i Grue er historie og ungene kom tilbake i barnehagene fulle av gode opplevelser. De kjørte buss og Ine var trygg og god sjåfør som altid når barnehagen skal ut på tur. Bussturen ble gjort kortere med litt filmtitting, og siden det var både tur og retur fikk de sett både Flåklypa og Bamse, verdens sterkest bjørn.

Mat må til når man er på bytur.
 Vel fremme i Oslo var det tid for å spise matpakka før de fikk se forestillingen om Karius og Baktus. Den fenget som alltid, og vi kan trøste oss med at den endte som det pleier. Karius og Baktus seilte på en flåte langt ute på havet.
 
Vi har lånt et bilde fra hjemmesiden til Oslo nye teater,
der er det Evy Andersen som er fotograf.
http://www.oslonye.no/forestillinger/41482.html
 Etter teateret ble det tid for et besøk på et kunstmuseeum. Der så de en utstilling av en kunstner som heter Owen Jones. Det er litt uvanlig for flere av ungene å gå rundt og titte på bilder og tankene kan nok "fly" sine egne veier. Men helt på slutten av omvisningen fikk guiden barnas fulle oppmerksomhet, han spurte nemlig om det var noen som hadde hørt om mumier før? Og da var den et av barna som rakte hånda i været og sa: "Ja det er jo kompisen til Snorkfrøken det!"

Mange inntrykk blir det på en slik dag, men alle var de fornøyde med turen og hadde hatt det topp! Og det var flere som "hvilte øynenen sine litt" på bussturen hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar