tirsdag 5. april 2016

Det er bare på regnværsdager

Det er bare på regnværsdager det er ekstra fint å bygge bekker og sjøer i sandkassa vår.

Det er bare på regnværsdager det er ekstra lurt å ha regnvotter på.

Det er bare på regnværsdager dukkene i lekekassene ute får bade i en sølepytt og etterpå for "hårkur" av gjørme og sand. Det er da dukkene kan skifte hårfarge fra lyst til mørkt og i tillegg anlegge hanekam. Det er bare på regnværsdager de blir ekstra kule på håret.

Det er bare på regnværsdager vi kan bøye hodet bakover og kjenne regnet kile mot nese og kinn.

Det er bare på regnværsdager det går ann å lage gjørmebukser av regnbuksene sine (og som foreldrene våre nok synes det er fint at regnet skylder bort før vi blir hentet)

Det er bare på regnværsdager det går ann å samle vann i spaden under takdryppet og stjålet smake på det når enn tror at ingen andre ser.

Det er bare på regnværsdager man kan blande vann og sand og servere magisk kakao til de voksne. Som selvsagt vil smake og synes den er MYE bedre enn latesomkaffen vi serverte en dag sola skinte.

Og det er bare på regnværsdag vi kan oppleve at de vokse egentlig synes det er like morsomt som oss å grave grøfter og bekker og at de tramper litt ekstra i vanndammene, når de tror seg usett av de andre voksne, slik at sølevannet spruter utover, vi ser på hverandre, ler og gjør det EN GANG TIL....

Bare på regnværsdager ....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar