tirsdag 29. mars 2016

...og ikke nok med det!! - to elger på æftasmat.

Da er påskeferien over og ved den røde barnehagen vår på Tjura hadde det skjedd saker og ting kan vi fortelle! Da vi kom tilbake fra ferien var det byggegjerder rundt huset, busker var sagd ned og alt var ganske så klart for en spennende vår.

Vi skal nemlig bygge en litt større og nyere barnehage og noe av det gamle skal rives. De eldste barna i barnehagen vår skal være enda mer ute enn vi pleier å være, men det er bare fint. For vi koser oss ute og det blir mye spennede å følge med på!

Og i dag har det skjedd utrolig mye rart!

Først kom det en stoooor gravemaskin, den skulle grave litt ved husveggen til Gråbein for der skal det være dør. Snekkerne har til og med laget hull i murveggen og etter at gravejobben var gjort satte de inn ei dør og vi fikk ny inngang, rett inn i garderoben!


Men mens det var som mest spennende med gravemaskinen så kom det en lastebil med utedoen oppå! Tenk, vi skal få gå på utedo hver dag, og vi kan opplyse om at utedoen har blått vann i seg. Ganske så kult og bite lite granne skummelt....Så ble det satt opp et telt på sykkelbana, et rundt et som så ut som et sirkustelt, men det skal ikke være det da, for det finnes hverken elefanter, aper eller klovner i barnehagen vår...Og som om ikke det var nok, så kom det to digre elger i det som en gang var Gråbeinskogen, når seniorene skulle spise æftasmaten sin ute, og spiste æftasmat så grantrærne gynget fram og tilbake.
Så det har vært en spennende dag for både små og store...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar