fredag 11. mars 2016

Vi vant, vi vant!

HURRA! Vi vant vi vant!!

I høst fikk vi en invitasjon om å være med på en konkurranse. Vi fikk en fin plakat der vi skulle registrere alle gangene vi var på tur utenfor barnehagen vår,  og alle barna fikk sitteunderlag - så vi følte litt at vi fikk premie før vi egentlig hadde begynt konkurransen.

Det var moro å skrive opp når og hvor vi er på tur, og snart var det mange felter som var fylt opp. Men det er nå slik i den røde barnehagen vår på Tjura at det ikke er så viktig å alltid være på tur, og det er ofte veldig fint å være være i barnehagen vår å leke også.... Men vi hadde nå en del turer og når konkurransen var ferdig registrerte vi turene på nettet. Og så tenke vi ike så mye på det, for ute er vi jo ganske ofte og moro er det om vi er på tur eller ei. For vo får jo leke!

Og så vant vi!

Tenk, av 40 barnehager i Hedmark var vi den som hadde flest turer!

Det var skikkelig moro. Og veldig stas når det kom noen fra Fylkeskommunen og Hamar uteskole (de var det som arrangerte konkurransen) og høytidelig overrakte premien. Denne dagen var det Rompetrollene som hadde utedag og fikk æren av å ta imot premien, som var et flott sett med
Spikkekniver
De som var på besøk med premien syntes vi hadde en flott barnehage og et spennende turområde, som vi er flittige til å bruke. De mente det måtte være fint å være både barn og voksne i den røde barnehagen på Tjura, og det er vi jo enig i. De hadde også lest bloggen vår, og det syntes vi er stas, for da vet de jo litt mer om barnehagen vår.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar