torsdag 3. mars 2016

.....og den skal være gul!!!

Eller gult er kult kanskje.....



Det har iallefall snødd masse i natt og på formiddagen i dag ved den røde barnehagen på Tjura. Og det synes vi er kjempe herlig! Så Rompetrollene var veldig glade for at det var deres tur til å være ute hele dagen i dag, For det lå et tykt hvitt teppe over hele lekeplassen da vi tumlet ut klokken ni i dag tidlig, og vi kunne lage spor, måke veier og skli ned den lille akebakken vår og kose oss i den myke snøen. Vi fant fram snøskuffer og barn og voksne måkte veiene fri for snø sammen.

Her måkes det snø rundt snøborgen
Den var foresten kram, snøen som kom dalende ned. Og snart hadde vi laget to store og en mindre snøball som vi satte oppå hverandre. Tanken var å lage en snømann, men vi manglet gulrot til nese... Men banan hadde vi, og det duger som nese. Men det lignet mer på et nebb så da fant vi ut at vi hadde laget en kylling.



Men påskekyllinger er jo gule, så da fant de voksne ut at vi skulle hente litt gul maling, ei bøtte med vann til lå blande malinga i og mange pensler. Og snart var vi igang med å male kyllingen gul. Det ble kjempekult og var veldig morsomt.



De minste barna som kom ut etter lunsj syntes det var veldig rart at det sto en stor gul snøkylling i sandkassa vår....



Etterpå laget vi mange store snøballer som vi satte sammen til en stor fin snøborg som vi lekte i både før lunsjen vår i grillhytta og etterpå. Da kom de andre barna ut også, og de syntes det var moro å leke sammen med oss i borgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar