onsdag 20. april 2016

I den ville naturen, når mørrvene våkner

Har du noen gang måtte liste deg forbi den store steinen der påskereven bor, vet du at det er utrolig spennende. Ja da må vi være musestille og bare hviske. Og det er egentlig bite lite granne "kummelt" å være tre år og være gå helt alene forbi der. Så da er det godt å ha gode barnehagevenner å holde i hånda, eller allerbest en voksenhånd.

Maurene har vært på tur HELT bort til Oasen de i dag, for der skulle de grille pølser. Så gjett om vi gledet oss HELE morgenen, og vi var veldig raske på plass med sekk ved porten da de voksne ropte at det var på tide å gå på tur. Så kom de voksne med en vogn, som vi skulle ha sekkene våre oppi. Og det er helt klart, det er lov å prøve seg - selv FØR man har gått avgårde på tur med et aldri så liten "Jeg er sliten jeg" Kunne jo hende at det var plass til å sitte oppi vognen, men i dag var det bare sekker oppi den.Vi gikk innom sauene og kunne telle tre nye lamunger

Så var vi framme ved Oasen, og der har vi aldri vært. Men der var det telt, bålplass, steiner som passet fint som sjørøverbåter og busker til å gjemme seg i.

Ugla Gorm er med og leker i buskene
Vi lekte sjørøvere og selvsagt var det grønne krokodiller og blå kakemonster i havet som vi måtte svømme fra og skyte konglekanonkuler på.

Her speider vi etter  krokodiller og monstere
Vi spiste grillpølser og drakk kald melk i vårsola, studerte edderkoppene på teltduken og fant pinner som nesten kunne vært en tryllestav, iallefall om du latet som.

På hjemveien stoppet vi og kastet steiner i vannet, det er så moro


Og vi stoppet og studerte maurene (mørrvene) som har våknet opp etter å ha sovet langt nede i maurtua si hele vinteren og er ute på oppdrag "nye barnnåler" til tua.

SEEEE!!!! En mørrv!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar