torsdag 28. april 2016

Vi fant vi fant, i Tjuraskogen

I dag har seniorene vært på noe som nesten er som en skattejakt.

 Vi har nemlig orientert i ordentlig orienteringsløype sammen med de andre skolestarterne i Gruebarnehagene. Og det er minst like spennende som skattejakt, og vi har et kart! Men det er ikke en skatt eller skattekiste, men mange orange og hvite "komposter" rundt i skogen.Ja dette med sånne orienteringsord er ikke alltid like lett å holde styr på. Kompass, post (de to ordene blander seg lett og blir til komposter), høydekurver, sti, vei, vann og skog....Men vi lærte mye og hadde det utrolig moro. Og selvsagt ble det masse tid til lek og tid til å spise matpakker. Takk til Sigrun for et flott opplegg!

Vi kjørte minibuss til Lindtjernet, der vi møtte de andre. Vi kjørte buss fordi vi skulle møte ganske tidlig på formiddagen. Men tilbake til barnehagen gikk vi gjennom skogen. Vi gikk litt rosaløypa, litt orange-blå løype og litt ukjente stier til vi endte opp på Opåsveien.mn


Vi studerte maur, hilste på bjørkemannen, fant en stor hvit diamantstein, fant ut hvor ekornene hadde hatt kongleparty, leste fra boka om folk og røvere i Kardemommeby, så en gammel rusten lastebil og hoppet fra stein til stein....Alt dette på veien hjem.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar