onsdag 5. mars 2014

Vi tumler rundt i Beritskogen også kom det plutselig....

Alle maurene og de eldste barna på Knerten har tumlet rundt inne i skogen på tirsdag denne uka.

Vi har vært i Beritskogen og det tok ikke lange stunden før vi var oppå det første og beste steinen vi fant. Vi liker oss i høyden, og det er så moro å klatre opp, ake ned også klatre opp igjen.Ellers er vi nysgjerrige og utforsker og titter inn i alle små hull og huler vi finner. Vi leker elg, rådyr og tiger. Vi finner fine kvister vi bærer rundt på for å legge dem fra oss og utforske en stubbe vi plutselig snubler i.


Det er så mye spennende i skogen og vi leker mye der, noen leker litt alene også leker de sammen med andre barn og noen leker sammen hele tiden. Dessuten er det så moro å løpe i skogen, selv om vi snubler litt og sånn så er vi stadig på småturer rundt der vi leker da. Og av og til må de voksne gå etter oss og hente oss, for det er ikke alltid vi har like lyst til å snu og gå tilbake.....

Men plutselig, midt i leken vår hører vi en rar lyd. Det er ingen fugl og ikke noe barn heller, det er ingen skogslyd i det hele tatt! Det var en brummelyd og tenk, opp i skogen vår kom det en rød traktor. En traktor i skgoen!!! Hvor heldige av ikke vi da?! Vi sto der og beundret den, der den kjørte innover stien i skogen....Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar