mandag 17. mars 2014

Gravemaskin og Velkommen på barnehagedagen!

Vi har spennende dager i den røde barnehagen på Tjura! Og mye å glede oss over.

Vi har "full sandkassa" i ekte gravemaskiner og til og med en hjulllaster!! Så vi har nok å holde øye med, vi bruker tid ved vinduet for å titte ut på hvordan de kjører og graver og når vi kommer ut så kan vi følge enda bedre med på hvor og hvordan de graver - for det er satt opp et stort gjerde midt i sandkassa og vi er på den ene siden og gravemaskinene  arbeider på den andre siden. 


Like mye som vi gleder oss over at de graver der ved siden av og oppi sandkassa vår, nesten like mye gleder vi oss til de blir ferdig. For vi skal få slik sykkelbane der, også skal vi få lengre sandkasse. Men det er nok de voksne som gleder seg mest til det akkurat nå, for vi har egentlig mer enn nok med å glede oss over during og graving akkurat i dag og undringen om hva de gjør akkurat nå og om de skal være der i morgen også....

I morgen er det barnehagedagen - og vi skal gjøre akkurat det som vi bruker å gjøre - fylle dagen med lek, fellesskap, utforsking, undring, latter, vennskap, gråt, mat, soving  - og vi skal lage digitale fortellinger - vi skal fortelle om barnehagehverdagen vår og legge det sammen med bilder - og da blir jo det en sånn film som Rompetrollene har laget. Temaet på Barnehagedagen 2014 er "Jeg har noe å si" så det passer jo bra!

Du er hjertelig velkommen til å komme å besøke oss (tirsdag 18/3) og se hvor fint vi har det i barnehagen vår! Den røde på Tjura, med alle de glade barna både inne og ute og de store gravemaskinene på utsiden av gjerdet!

I dag fikk vi blomster fra Utdanningsforbundet - de gratulerer oss med barnehagedagen! Det var koselig hilsen å få det!  TUSEN TAKK!!Og se så fint de pynter opp på avdelingen - midt på bordet, sammen med karnevalskattene vi har laget!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar