tirsdag 18. mars 2014

Feiret oss selv og fortellerglede!

I dag har det vært barnehagedagen og vi har feiret oss selv!

Dagen i dag har vi gjort som vi bruker å gjøre, så den har vært innholdsrik nok på sitt vis. Og innimellom alle vanlige aktiviteter har vi barna vært med å laget forskjellige digitale fortellinger. Noen av oss har sett på bilder, også har vi snakket inn i en sånn mikrofon på et sånn headsett - du veit, et sånn som pilotene bruker....

Og for noen av oss var det kjempestas!! Vi snakket i vei. Om hva vi gjorde på bildet og om huset vi skulle bygge og det var et kjempestort udyrhus, du veit et sånt et udyr med tjukk stygg pels og pigghorn!

Andre igjen hadde egentlig mye vi ville ha sagt, men syntes nesten det ble litt skummelt når det kom inn på datamaskinen og laget opp og ned streker på skjermen bare vi kremtet! Men å synge, ja det går da nesten ann, iallefall veldig veldig lavt. Men når vi fikk høre oss selv etterpå så var det da ikke såååå skummelt allikevel, det var faktisk litt fint og vi kunne smile og være fornøyd over eget resultat.


På ettermiddagen feiret vi barnehagedagen og oss selv med grønnsaker og dip til æftasmat og så var det tid for den store "filmfestivalen". Da koste vi oss med de digitale fortellingen vi hadde vært med å laget. Ja det var en av de voksne som hadde ordnet det slik at vi snakket til riktig bilde og sånn da. Men det er vi barna som er på bildene, snakker og synger og ikke minst har tegnet. Og hva passer bedre til film enn litt popcorn!

Det har vært nok en fantastisk flott dag for både liten og stor i den røde barnehagen på Tjura.

Her er det klart for filmkos

Har du hørt om musa som var så glad fordi den trodde at det var sol
- her er a, glad og sprelsk

Koselig å sitte sånn sammen og se på noe vi har laget sammmen
Melon smaker supert til dessert!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar