torsdag 6. februar 2014

Rally er HELT RÅTT!!

Det har kilt i magene på seniorene hele morgenen i dag, for vi har gledet oss SÅ mye til vi skulle på rally. Og da de voksne omsider sa at vi skulle rydde og gå på do fordi vi skulle reise på rally så var vi superraske til både rydde, påkledning og å dra strikken på dressen over skoene våre. Man må være riktig kledd for en dag på rally.

Da vi kom ned til Verken på Kirkenær så måtte vi gå et lite stykke, eller vi syntes det var ganske langt da.... Men vi fant en veldig fin plass å stå, for vi kunne både se rallybilene hoppe på et hopp og leke på den skråningen som var ned mot jordet på andre siden av veien.

Og mens vi ventet på rallybilene skulle komme lekte vi. Vi rullet rundt i skråningen, vi bygget snøborg og etterhvert ble det ganske mye å se på. Vi så en sånn traktorcross-traktor som kjørte fram og tilbake med en henger med ved, det var snøskutere som kjørte fram og tilbake og plutselig kom det et helikopter flyende.


De voksne tente på bålet og vi kjente at vi var sultne, og dessuten måtte vi spise før rallybilene skulle komme hadde de voksne sagt, for vi ventet og vi ventet selv om vi lekte og hadde det gøy.


Det smakte godt med pølser, men da begynte vi for alvor å vente. Og vi ventet leeeeeenge, men så kom det en bil med sirene på og med 4 nuller på siden... Da var det bare tre tutebiler igjen sa de voksne.... og vi ventet - for vi var SÅ spente.


Men etter tre tutebiler til så var ventingen over og gjett om det var moro. For ikke nok med at rallybilene kjørte fort, bråket fælt og til og med hadde "rakketter" i eksospotta, helikopteret fløy så lavt over hodene på oss at vi "nesten" kunne ta på det - iallefall nesten. Vi var i ekstase - rally sto til våre forventninger og vi hadde det helt supert. Og jammen var det godt at vi hadde med oss de voksne, slik at vi fikk vite hvem som kjørte hvilken bil....

..."nesten" så vi kan ta på det....
Og når rally kommer i full fart med helikopter over seg, ja da er rallyventingen hvert hvert eneste spørsmål om det er lenge igjen til første rallybil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar