mandag 24. februar 2014

Jippi, det er bekker i sandkassa!

De voksne i barnehagen er nesten sikre på at foreldrene våre ikke helt deler vår enorme glede for sølevann blandet med sand. Men vi vet de vil at vi skal ha det moro i barnehagen - også utendørs- og det har vi hver dag.

Noen dager er det litt mer moro enn andre dager, slik som i dag. For i dag var det mange mange bekker i sandkassa vår. Da går det ikke ann å ake i fra haugen, men vi hadde nok ikke hatt tid til det allikevel. For alt dette vannet må øses, graves nye bekker til, røres i sand, smakes på....

Den voksne til treåringen som tar en real slurk med sølevann : "Du må ikke drikke sølevann.....da kan du få vondt i magen din, det smaker sikkert æsj..."
Treåringen titter opp med store forundrede øyne på den voksne (vi kan vel trygt si at blikket fortalte de andre voksne rundt at treåringen ikke helt skjønte hva den voksne snakket om....) og utbryter med stor selvsikkerhet "men.... dette er jo kakao jo!"
For de som ble lei av bekkegraving og sølevann var det mulighet til å være med å bære kvister på den andre siden av gjerdet, for der forbereder vi byggingen av bilbanen vår!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar