mandag 17. februar 2014

Havregrøt og TjuraolympiadenNår det snakkes på TV med de som er med i den ordentlige olympiaden så sier de at det er viktig å spise sunn og god mat før man skal konkurrere. Det mener vi også, derfor har de fleste av oss startet dagen med havregrøt! Det gjør Bjørgen, Johaug og Nordtug også, men lurer på om de spiser det hver dag - vi starter dagen med havregrøt hver mandag vi! Og de som ikke synes grøt er det beste de vet,ja de kan fylle på med energi fra knekkebrød med ost.

Ute skinte sola og vi kledde på oss etter frokosten -vi var klare for Tjuraolympiaden i Tomterstadbakken. Vi, det er vi som går på Gråbein, Knerten skulle til Moromorbakken de ( vi håper det kommer en blogg om det i morgen)PÅ lang lang rekke gikk vi bortover veien, i solskinnet. Klare for en aktiv dag i bakken.

Framme i bakken akte vi på akematter nedover, og det gikk fort fort og det var SÅ moro! Også gikk vi opp igjen, for så å ake ned igjen, for så å gå oppover, for så å ake nedover....Og slik holdt vi da på, helt til vi kjente lukten av grillede pølser.  Da kjente vi at vi var både sulte og tørste - og det smakte SÅ godt med mat og drikke.Etter maten var det mulighet for skoskyting - det er nesten som skiskyting bare at det er med sko på beina - og vi kaster piggballer inni små ringer. Det var ganske så moro!


Mer aking ble det også, både over og under akemattene - for av og til sklir man bare av akematten og fortsetter under en annen.... Så noen kuler i hodet og skrubbsår bel det. Men men, sånn er det åvære toppidrettsutøver på Tjura....Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar