tirsdag 11. februar 2014

På lang lang rekke til Gråbeinskogen

På lang lang rekke, til Gråbeinskogen, gikk Maurene og de eldste på Knerten i dag formiddag.
Vi skulle dit for å leke og å se etter spor, så all mann tok tak i det gule tauet vi bruker på tur langs veien og gikk etter førstemann over veien - men først så vi etter så det ikke kom bil-over brua i bekken, den som er dekt under masse snø, og inn i skogen.

Der oppdaget vi at bålstativet med grillrista var borte, hvor hadde det blitt av den??!? Hmmm, merkelig for den var jo der sist vi var der. De voksne kunne fortelle at det var seniorene som hadde brukt det sist, de hadde nemlig grillet pølser på Rally. Det har jammen vi lyst til å gjøre snart også, grille pølser.

Så da gjorde vi det, grillet pølser på bålet (men det var bare på lat altså...)


Vi lekte rundt barhytta og plutselig fikk vi se spor i snøen! Det var rådyrspor, for det vet vi hvordan ser ut. Se her, her har rådyret gått også har det hoppet over bekken.


Og det er kanskje ikke så rart at det har hoppet over bekken, for vi fant spor etter poter like ved. "Kanskje det er hunden til pappa`n min som har hat rådyrlos" sa en av maurene med stor overbevisning og de andre sa seg enigen - muligheten for det var jo stor.


Vi var å så at maurene i tua fortsatt sov....


Og etterpå tok vi toget til slottet der alle prinsessene bor. Da måtte alle sitte pent og ha på seg selen. For det må man når man skal kjøre eventyrtog.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar