torsdag 23. januar 2014

Seniorene finner spor i Beritskogen

Nysnø skaper barnlig fryd HVER ENESTE GANG vi skal ut! Torsdag er seniordag og vi har vært både ute og inne i dag. Vi gikk ut rett etter frokost og akte fra haugen til alle var klare for tur. Det er så moro å være først til å ake om morgenen, for da spruter det sånn lett snø opp i ansiktene våre....

Vi gikk på tur til Beritskogen og i snøen der kunne vi se mange rare spor. Det var rådyr, rev, hund, menneske og til og med traktorspor!! Vi hadde med oss et sånn digitalkamera og det brukte vi seniorene når vi så noe vi ville ta bilde av. Disse bildene skulle vi bruke på bloggen vår. Og under ser du noen av bildene vi tok!
Vi gikk litt lenger inn i skogen og lekte der, på veien ristet de voksne i buskene og da dalte det mange snøfnugg nedover oss - DET er moro det!!


Etter maten var vi inne og da snakket vi om brun bjørn og isbjørn - og vi vet ganske mye om begge to. Men vi trodde kanskje at isbjørnen som hele sommeren siden brunbjørnen sover nå på vinteren!

Vi laget flotte bilder med både brunbjørn og isbjørn. Det var moro, også blir det fint når vi lager noe sammen alle sammen:
Alt er klart til maleaktivitet

Vi maler hvite hender til isbjørnene

Vi trykket hånden med maling på ned på arket

Og da ble det håndavtrykk som vi laget bjørner av

.....Og slik ble resultatet

Et ark med brunbjørner og et med isbjørnerIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar