onsdag 29. august 2012

Se!! Et ekorn!!

Maurene sitter spente og venter på trappa i barnehagen. De skal ut på tur og i dag skal de til Gråbeinskogen. Det er ikke så kjempelangt dit - bare rett over veien - men det er så spennende der.

Vi har så fin balansestokk- og den blir en fin buss

Vi hopper over bekken og fisker litt

Vi har mange små "bekker" der- de fleste nesten uten vann, men allikevel en bekk med bro over og fine å hoppe over. Vi har to DIGRE maurtuer der, vi har lavvo, balansestokk og liner.
Maurene fra tua, de er alle steder de- de kravler og strever med barnnåler og annet de skal ha med tilbake til tua si og vi, vi titter på dem og plukker de opp og ser på dem når de kravler over hånda vår.Og det er mange store trær der. Oppi et av trærne bor det nok et ekorn, for det så vi i dag- det kom utifra reiret sitt, høyt høyt der oppe. Og det hoppet fra tre til tre så lett som bare det.

Ekornet satt høyt, høyt oppe i det store grantreet.

Her er Kåre - utelivekornet vårt

Kanskje han er sulten??

Litt hjelp til å holde konglen er jo fint å få, selv for et ekorn

Kåre liker seg også høyt oppe i treet
Vi har vårt eget ekorn også, han heter Kåre - og han fikk være med på tur for første gang i dag. Og vi passet godt på han. Viste han rundt i Gråbeinskogen, matet han og lot han "klatre" i trærne.

Er man på tur så blir man sulten og pølser grillet på bål smaker godt! Og etter maten hadde vi en liten hvil i lavooen mens de voksne leste bok for oss.

Kom så går vi på tur, du og jeg...

Her er det full fart i Sabeltann sitt telt

Gøy å klatre og huske på balanselinene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar